Jean-Pierre Papin a jucat ultimul meci oficial

Apropo.ro / 04.05.2004, 09:33
Jean-Pierre Papin a jucat ultimul meci oficial
Atacantul francez Jean-Pierre Papin, în vîrsta de 40 de ani, a jucat, duminica, ultimul meci oficial din cariera, pentru ultima sa formație, Le Cap-Ferret, club de amatori din Franța, pentru care a și înscris doua goluri. Fostul internațional francez, care are 54 de

Atacantul francez Jean-Pierre Papin, în vîrsta de 40 de ani, a jucat, duminica, ultimul meci oficial din cariera, pentru ultima sa formație, Le Cap-Ferret, club de amatori din Franța, pentru care a și înscris doua goluri.

Fostul internațional francez, care are 54 de selecții în echipa naționala pentru care a marcat 30 de goluri, a evoluat în ultimii trei ani la clubul Le Cap-Ferret, pe care l-a ajutat sa promoveze de doua ori. 

Le Cap-Ferret a învins, duminica, formația Saint-Emilion, cu scorul de 4-3. 

Papin, nascut pe data de 5 noiembrie 1963, la Boulogne-sur-Mer, a marcat 180 de goluri în prima divizie franceza pentru formațiile Valenciennes, Olympiques Marseille, Girondins Bordeaux și Guingamp, unde și-a încheiat cariera de fotbalist profesionist. Atacantul francez a mai evoluat la formațiile FC Bruges, AC Milan și Bayern Munchen.

Fostul atacant francez urmeaza sa își obțina diploma de antrenor în saptamînile urmatoare.

Mediafax