Jeans-mania

Apropo.ro / 20.08.2006, 16:09
Jeans-mania
Indiferent din ce direcție va bate vantul în moda, jeansii raman în topuri și nu ar trebui sa lipseasca din nici o garderoba. Într-o vreme, cand Hollywood-ul nu-și deschidea înca atat de primitor brațele ca sa o primeasca pe Monica Barladeanu, azi Dean, criticii constatau

Indiferent din ce direcție va bate vantul în moda, jeansii raman în topuri și nu ar trebui sa lipseasca din nici o garderoba.

Într-o vreme, cand Hollywood-ul nu-și deschidea înca atat de primitor brațele ca sa o primeasca pe Monica Barladeanu, azi Dean, criticii constatau cu malițiozitate ca diva apare veșnic, indiferent de eveniment, cu aceeași pereche de blugi.

Noroc de pantofi și bluza, care faceau difernența. Pana la urma s-a elucidat misterul. Femeii îi cazuse cu tronc un anume model, considera ca o avantajeaza, așa ca își cumparase mai multe perechi, absolut identice.

Concluzia e ca blugii sunt pretabili pentru orice ținuta, trebuie doar sa ții cont de canoanele modei și de silueta atunci cand dai iama prin magazine.

Cu denimul chiar nu ai cum sa greșești. Poarta o pereche de blugi skinny cu tocuri și un toc și ești gata pentru întalnire. Sau o fusta mini din denim cu o pereche de colanți și ai sa fii super trendy.

Mulți spun ca skinny jeans sunt pentru fetele cu trup de model. Daca nu faci parte din categoria 90-60-90, poate ca ar trebui sa alegi un alt model de jeans, un model clasic, sau poate unul gen bermuda, pana la genunchi, cu o mulțime de buzunare.

E important sa-ți iei o pereche de blugi care arata bine pe tine, nu niște skinny jeans, care fac doar o slabanoaga sa arate și mai slaba. Daca nu ești în cea mai buna forma, dar totuși insiști sa ții pasul cu moda, încearca sa-i porți cu o rochie baby doll, sau o rochie petrecuta.

Sau poate ca tu arați într-o pereche de skinny jeans și o camașa alba, ceva mai lunga. Important este sa încerci în fața oglinzii cat mai multe combinații pana o gasești pe cea care ți se potrivește.

Alege niște skinny de negri, sau bleumarin, iar daca tot nu ești mulțumita de rezultat, alege una din cele o mie unu modele care sunt pe piața. Imposibil sa nu gasești ceva pe gustul tau.

Poate ca-ți sta bine cu niște blugi gauriți, cu marginile tocite, sau o pereche de blugi bleumarin, care au avantajul ca mascheaza kilogramele în plus.

Daca ești genul sportiv, poți încerca o pereche de bermude stranse pe genunchi, cu buzunare aplicate. O fusta mini din jeans, purtata cu o pereche de colanți arata foarte bine pentru o seara în oraș.

În paginile de beauty ale revistei poți afla mai multe despre cum sa-ți îngrijești tenul pentru a fi mereu luminos și sanatos.