Jefuită în timp ce dădea un interviu televizat! (Video)

De: Carmen Ulian / 11.04.2014, 12:45
O femeie din Brazilia care dădea un interviu unei televiziuni locale a rămas fără lănțișorul de la gât. Hoțul a luat-o la fugă instant.

O fază de neuitat a avut loc în Brazilia. O braziliancă a rămas fără bijuterii pe când dădea un interviu unui post local de televiziune.

Fără nicio jenă, hoțul s-a apropiat de femeie, prin spatele ei dar în fața camerelor de filmat și i-a smuls lanțul de la gât, după care a fugit disperat.

Reporterul care făcea interviul în Rio de Janeiro a încercat să îl prindă pe hoț, dar nu a putut ține pasul cu tânărul vinovat. Poliția îl caută pe hoț, mai ales că au la dispoziție imaginile care vorbesc de la sine.

În luna august 2013, în Rio și orașele din apropiere au avut loc 406 crime, iar asta înseamnă o creștere de 40% față de 2012. Au existat 629 furturi în transportul public – doar într-o lună, și acestea fiind în creștere cam cu același procent.

Imaginile întregistrate de cameramanul de la RJTV le vor fi de folos microbiștilor care călătoresc în Brazilia, în această vară, la Cupa Mondială.

Rio de Janeiro este cunoscut în luma întreagă pentru rata crescută a criminalității, furturilor, consumului de droguri, etc.