Jennifer Aniston. 6 trucuri de frumuseţe

De: Nicoleta Nicolae / 23.03.2014, 08:00
Jennifer Aniston. 6 trucuri de frumuseţe
Pe lângă talent şi celebritate, Jennifer este admirată adesea mai ales pentru fineţea şi stilul său natural. La cei 45 de ani ai săi, actrita arată mai fresh ca niciodată. Puţini ştiu însă că, pentru a fi în formă, Aniston apelează la o serie de trucuri accesibile oricărei femei.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:4333:”

Ritual său de frumuseţe începe întotdeauna cu deschiderea şi desfundarea porilor cu o baie de aburi, după care, foloseşte un demachiant şi un toner pentru revitalizarea tenului. În plus, Jennifer adoră băile lungi şi parfumate, care pe lângă relaxare, conferă pielii un aspect sănătos şi hidratant.

Aproape în fiecare dimineaţă, actriţa, în vârstă de 45 de ani, îşi umple vasul chiuvetei cu apă unde adaugă cuburi de gheaţă şi apoi îşi bagă faţa înautru. Această metodă are rolul de a reduce pungile din jurul ochilor.


În privinţa machiajului, actriţa este foarte atentă. Aşa se face că întotdeauna are un machiaj perfect. Jennifer obişnuieşte să îşi pună ochii în evidenţă cu un rimel negru, care lungeşte şi defineşte genele perfect, dând luminozitate privirii. Corectorul hidratant şi blush-ul sunt nelipsite din trusa de beauty a actriţei.

Pentru a-şi păstra şi evidenţia buzele, Aniston a găsit o metodă simplă pe care o pune în aplicare de câteva ori pe săptămână. Pe o periuţă de dinţi, pune jumătate de linguriţă cu zahăr cu care îşi freacă buzele timp de un minut, pentru a îndepărta celulele moarte şi a activa circulaţia.


Părul său atât de invidiat este şi el „tratat” în fiecare zi cu câte trei periaje. Însă această acţiune nu se realizează oricum, ci cu o perie din păr natural.

Fosta soţie a lui Brad Pitt este posesoarea unui trup de senzaţie. Dar să nu vă închipuiţi că îi este uşor! Actriţa reuşeşte să se menţină în formă făcând sport în fiecare zi, menţinându-şi trupul tonifiat cu ajutorul unui mix de exerciţii fizice. În plus, are mare grijă la alimentaţie.

„;}}