Jennifer Aniston a invitat-o la nunta sa pe mama lui Brad Pitt

De: Gabriela Voicu / 16.10.2012, 14:30
Jennifer Aniston a invitat-o la nunta sa pe mama lui Brad Pitt
Jennifer Aniston a invitat-o pe mama fostului ei soț, actorul Brad Pitt, la nunta cu Justin Theroux, a cărei data nu a fost încă dată publicității.

Jennifer Aniston a rămas foarte atașată de mama fostului ei soț, Brad Pitt, așa că actrița s-a gândit că n-ar fi rău să o invite și pe fosta soacră, Jane, la nunta cu Justin Theroux. Singura problemă ar fi ca Jennifer nu a stabilit încă data fericitului eveniment. Oricum, Jane s-a arătat încântată de invitație și a anunțat că o va onora.

Deși Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după o căsnicie de aproape cinci ani, actrița americană a rămas în relații foarte bune cu fosta ei soacră, Jane Pitt.

„Jennifer vrea ca Jane să fie prezentă la nuntă. Se simte mai apropiată de ea decât de propria ei mamă, Nancy, și simte că ar fi corect să o invite. Jane se bucură că Jennifer este din nou fericită. Jane a vorbit de multe ori cu ea la telefon, dar și direct, față în față, oferindu-i sfaturi și sprijin moral în ultimii șapte ani. Nu ar lipsi de la nunta lui Jennifer pentru nimic în lume”, a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia „Wanderlust”, au o relație care a început în mai 2011 și s-au logodit în august 2012. Justin Theroux a cerut-o în căsătorie pe Aniston chiar în ziua în care el a împlinit 40 de ani.

Săptămâna trecută, presa americană afirma că Jennifer Aniston vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deține în New Mexico.