Jennifer Aniston este din nou singura

Apropo.ro / 06.12.2006, 17:26
Jennifer Aniston este din nou singura
Jennifer Aniston si Vince Vaughn s-au despartit, iar aceasta s-a intamplat in timpul unei intalniri romantice intre cei doi, in Londra, relateaza thisislondon.co.uk. Cei doi s-au despartit de comun acord si au hotarat sa ramana prieteni in continuare.


Jennifer Aniston si Vince Vaughn s-au despartit, iar aceasta s-a intamplat in timpul unei intalniri romantice intre cei doi, in Londra, relateaza thisislondon.co.uk.

Cei doi s-au despartit de comun acord si au hotarat sa ramana prieteni in continuare.

Aniston, 37 ani, si Vaughn s-au intalnit in timpul filmarilor la The Break-Up, si timp de un an nu au facut publica relatia lor insa in cele din urma au fost vazuti sarutandu-se in statiune montana Aspen.

Cinci luni mai tarziu Vaughn, 36 ani, o cerea de sotie, insa purtatorul de cuvant al actritei nega acest lucru. In luna septembrie acesta pleca deja in Londra pentru un nou film, in timp ce Jenifer alesese sa ramana in America. Aniston a aparut chiar si in emisiunea celebrei Oprah si a insistat sa mentioneze ca ei ar mai fi inca impreuna.

In aceeasi saptamana, Vaughn este surprins ca o inseala pe actrita din serialul Friends.

La sfarsitul lunii octombrie aceasta a zburat la Londra pentru a-l vedea pe Vaughn si au fost vazuti doar iesind din hotelul in care erau cazati doar ca sa vada musicalul Wicked.

Carmen U