Jennifer Aniston îngroapă securea războiului! Nu are decât cuvinte de laudă la adresă Angelinei Jolie (Video)

Apropo.ro / 17.01.2015, 19:10
Jennifer Aniston îngroapă securea războiului! Nu are decât cuvinte de laudă la adresă Angelinei Jolie (Video)
De la celebrul divorţ de Brad Pitt din 2005, Jennifer Aniston a fost prezentă în tabloidele americane datorită comparaţiilor dintre ea şi Angelină Jolie. S-au scris despre cele două doamne Pitt - una fostă şi altă actuală - că s-ar urâ de moarte. Astăzi, Jennifer Aniston e hotărâtă să închidă o data pentru totdeauna trecutul şi să-şi trăiască viaţă.
Într-o intervenţie la Entertainment Tonight, Jennifer Aniston a subliniat faptul că s-a săturat de comparaţiile dintre ea şi Angelină şi că să demonstreze acest lucru ea a menţionat că a găsit filmul „Unbroken”, regizat de Angelină Jolie, ”  frumos şi minunat”. „A făcut o treabă minunată. Cred că e timpul că oamenii să înceteze cu prostiile şi să începem să ne bucurăm de o treabă minunată că cea a Angelinei.” 
  
Ce-şi doreşte Jennifer Aniston pentru 2015?  Să privească încrezătoare înainte, pentru că povestea divorţului de Brad Pitt şi disputele ei cu Angelină Jolie „sunt subiecte vechi. E că un pantof vechi. Hai să ne luăm o pereche nouă de pantofi” a concluzionat actriţă.