Jennifer Aniston, insarcinata cu gemeni la 42 de ani

Apropo.ro / 31.08.2011, 12:00
Jennifer Aniston, insarcinata cu gemeni la 42 de ani
Actrita Jennifer Aniston este insarcinata cu gemeni, dupa cum ii confirma si medicul personal.

Jennifer Aniston este insarcinata la 42 de ani… cu gemeni. Actrita este extrem de fericita ca va fi mama pentru prima data.

Jennifer are o relatie cu Justin Theroux, 38 de ani, de la inceputul acestei veri, atunci cand Jen s-a hotarat sa il desparta de iubita lui de 14 ani. Vedeta s-a indragostit fulgerator de actor pe platourile de filmare de la „Wanderlust”.

Indragostita, Jen l-a dorit pe Justin langa ea si a facut tot posibilul sa il aiba. Nu a contat ca Heidi, ex-iubita lui Theroux, a fost devastata de aceasta despartire, ci important era ca Jen sa fie fericita.

Planul a fost dus la indeplinire si iata ca dupa mai multe nopti de amor nebun si vizite la medic, Jennifer a ramas insarcinata cu gemeni.

Jennifer Aniston coperta L&S

Jennifer Aniston va avea gemeni

Medicul ginecolog al actritei i-a confirmat sarcina, iar bebelusii sunt asteptati sa vina pe lume in aprilie 2012.

Si pentru ca Jen isi ia rolul de mama in serios, ea si-a schimbat stilul alimentar si de viata. Acum nu isi mai permite sa piarda noptile si sa nu acorde atentie alimentatiei.

Jennifer a fost vazuta intrand deseori intr-o clinica de fertilizare din Beverly Hills, locul unde isi are cabinetul si medicul ei.

„Jen a avut un milion de intrebari despre cum este sa ramai insarcinata dupa 40 de ani si ce implica o fertilizare in vitro”, a declarat medicul acesteia pentru revista Life&Style.

Acum, actrita radiaza de fericire si bucurie mai ales ca micutii ii vor completa viata.