Jennifer Aniston s-a impacat cu mama ei, dupa 15 ani

Apropo.ro / 14.09.2011, 13:30
Jennifer Aniston s-a impacat cu mama ei, dupa 15 ani
Nu doar Oana Zavoranu a fost in razboi cu mama ei, ci si Jennifer Aniston. Cea din urma s-a impacat cu mama ei dupa 15 ani.

Dupa modelul autohton al razboiului dintre Oana Zavoranu si Marioara, Jennifer Aniston a reluat relatia cu mama ei.

Cele doua nu si-au mai vorbit din anul 1996, cand mama vedetei a dat publicitatii cateva secrete picante si intime despre fiica ei, fapt ce a deranjat-o atat de mult pe Jen, incat nu i-a mai vorbit mamei sale.

Spre deosebire de cazul romanesc, Jennifer este foarte sincera cand spune ca s-a impacat cu mama ei, Nancy Dow, acum in varsta de 75 de ani.

Starul de la Hollywood, care este si insarcinata cu gemeni, s-a speriat ca isi va pierde mama, dupa ce aceasta a facut un atac cerebral si a fost internata. Jennifer a lasat trecutului neintelegerile si a reluat relatia mama-fiica, pe care aproape ca o uitase.

Actrita a fost vazuta impreuna cu Justin Theroux, in vizita la Nancy, Franta, la spitalul unde se afla internata mama sa, care acum este intr-o stare delicata si nu poate vorbi.

Jennifer, 42 de ani, a confirmat ca mama ei nu a fost invitata la nunta cu Brad Pitt, in anul 2000.

Acum ca lucrurile s-au schimbat, Jen afirma: „Este bine. Totul este in regula acum. Ne-am impacat si vom fi impreuna de acum inainte. Cearta este de domeniul trecutului”.

Nancy Dow a scris o carte despre intreaga ei viata, pe care a intitulat-o „De la mama si fiica, catre prieteni”, unde se regasesc si amanunte care au deranjat-o profund pe Jennifer.