Jennifer Aniston sufera din cauza Angelinei

De: Manuela Stoicescu / 05.02.2008, 12:09
Jennifer Aniston sufera din cauza Angelinei
Din cate se zvoneste, actrita n-a reactionat tocmai pozitiv atunci cand a aflat ca Angelina Jolie e din nou insarcinata cu Brad Pitt.

Desi a trecut ceva timp de cand a incheiat relatia cu cel mai sexy barbat al planetei, Jennifer Anniston n-a reusit inca sa treaca peste momentul despartirii.

Din cate se zvoneste, actrita n-a reactionat tocmai pozitiv atunci cand a aflat ca Angelina Jolie e din nou insarcinata. O sursa apropiata actritei a declarat ca "desi incearca sa ascunda acest lucru, Jennifer sufera foarte mult. Nu era pregatita pentru o asemenea situatie si s-a simtit foarte prost cand a vazut poze cu Angelina insarcinata. Pentru ea a fost o dovada a faptului ca Brad si-a continuat viata, spre deosebire de ea."

Un motiv in plus pentru care Jennifer Anniston n-o inghite pe Angelina este si faptul ca ea n-a reusit sa aiba un copil cu Brad. Actrita e convinsa chiar ca daca ar fi avut un copil, lucrurile ar fi stat altfel. Pentru Jennifer despartirea de Brad a fost cel mai greu lucru prin care a trecut vreodata, avand in vedere ca actorul a fugit dupa "fusta" unei femei mult mai frumoase.