Jennifer Aniston umblă cu o foarfecă în geantă! Aflaţi de ce

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2012, 09:00
Jennifer Aniston umblă cu o foarfecă în geantă! Aflaţi de ce
Jennifer Aniston este în continuare într-o formă de zile mari. Întrebarea care ne macină este cum poate cineva să arate mai bine la 42 de ani ca la 20? Iată câteva dintre secretele divei!

Jennifer Aniston bea foarte multă apă. Apa este foarte importantă atât pentru organism cât mai ales pentru aspectul pielii noastre. În plus, actriţa este dependentă de crema hidratantă şi foloseşte întotdeauna produse care i se potrivesc.

Jennifer preferă machiajul cât mai simplu, spre natural. Nu am văzut-o niciodată, nici chiar în cadrul evenimentelor festive pe covorul roşu, machiată excesiv. Actriţa îşi pune în evidenţă ochii cu un creion negru de cele mai multe ori şi nuanţe bej-natural pe pleope.

Face foarte mult sport. Cum altfel să arăţi atât de bine, dacă nu cu multe ore petrecute la sala de sport sau cu jogging. Iar ca să-şi pună trupul bine lucrat şi mai mult în valoare, Jennifer apelează la un mic truc- bronzul natural, atunci când este cazul, sau artificial, folosind creme autobronzante.

Atenţie mare la păr! Părul este foarte important, iar Jennifer a spus cu diferite ocazii că este maniacă în ceea ce priveşte tunsul. Se pare că actriţa are întotdeauna în maşină o foarfecă. Pentru ce? De câte ori găseşte câte un fir de păr cu vârful despicat, îl taie imediat.

Dacă vă era dor de Jennifer Aniston, aflaţi că săptămâna aceasta o puteţi vedea în comedia „Nevastă de împrumut„, în premieră la HBO (program tv).