Jennifer Garner și Ben Affleck, divorțul anului la Hollywood. Motivul este incredibil!

Apropo.ro / 29.06.2014, 10:21
Jennifer Garner și Ben Affleck, divorțul anului la Hollywood. Motivul este incredibil!
Jennifer Garner și Ben Affleck sunt de fix un deceniu împreună și căsătoriți de nouă ani, dar jurnaliștii de la Hollywood susțin că relația dintre cei doi este ca și încheiată.
Deși au trei copii împreună, Jennifer Garner nu mai suportă modul total nepotrivit în care Ben Affleck a ales să-și petreacă viața astfel că actrița este pe punctul de a intenta divorț.
 
Câștigător de premiu Oscar, Ben Affleck are o imagine impecabilă, grație echipei sale, dar în spatele acestei imagini se află un personaj care a ajuns dependent de droguri și de jocuri de noroc. Iar Jennifer nu vrea că cei trei copii ai lor să-i calce pe urme lui Ben.
 
În plus, s-a tot spus că Ben a înșelat-o în mai multe rânduri pe Jennifer, ultima victima a starului hollywoodian fiind Emily Ratajkowski, o actriță britanică de numai 23 de primăveri și care a făcut senzație în ediția costumelor de baie a Sport’s Illustrated. Se spune că Ben a insistat ca Emily să apară în pelicula „Gone Girl”, film în care cei doi apar în mai multe scene fierbinți.
 
Există și zvonul că Jennifer accepta toți pașii greșiți ai lui Ben tocmai pentru că acesta este un personaj important la Hollywood și o poate menține pe linia de plutire în materie de carieră profesională, dar ultimele indicii arată că Jennifer s-a săturat de viața petrecută alături de starul premiat cu Oscar pentru „Good Will Hunting” și „Argo”.