Jennifer Lawrence, idilă secretă cu unul dintre regizorii în vogă ai momentului

De: Cătălina Matei / 24.10.2016, 14:47
Jennifer Lawrence, idilă secretă cu unul dintre regizorii în vogă ai momentului
Actriţa americană Jennifer Lawrence a fost văzută într-o ipostază foarte tandră cu unul dintre regizorii în vogă ai momentului.

Este vorba de laureatul cu Oscar, Darren Aronofsky, care a primit în 2011 şi un premiu BAFTA şi un Golden Glob pentru filmul „Black Swan”. Relaţia lor s-ar fi înfiripat pe platourile de filmare când au lucrat la cel mai recent lungmetraj al lui Aronofsky, ‘Day 6’, un film care va avea premiera în 2017 în care joacă şi actorul spaniol Javier Bardem şi Michelle Pfeiffer

Până acum actriţa a avut puţine legături sentimentale, după ce s-a despărţit de solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Jennifer Lawrence este foarte discretă cu viaţa ei privată.

Însă cei doi iubiţi au fost surprinşi în timp ce luat masa la un restaurant din New York, oraşul în care locuieşte Darren. Ca dovadă a relaţiei lor amoroase, paparazzi au surprins şi câteva cadre, când Jennifer şi Darren cinau împreună. Cuplul pare foarte unit deşi între ei este o diferenţă de vârstă de 21 de ani.

Cei doi au început să se vadă după ce actriţa a pus capăt relaţiei cu solistul Chris Martin care a durat doar patru luni. Printre relaţiile anterioare ale lui Jennifer se numără şi cea cu actorul Nicholas Hoult, cu care a fost împreună timp de trei ani. În schimb, Aronofsky a avut o relaţie de lungă durată cu actriţa Rachel Weisz, cu care are un copil, Henry, în vârstă de 10 ani.

Foto Pinterest