Jennifer Lopez a plans pe scena, dupa ce a cantat despre fostii ei iubiti (Video)

Apropo.ro / 24.10.2011, 12:42
Jennifer Lopez a sustinut un concert in statul american Connecticut, sambata, si a plans pe scena dupa ce a dedicat o piesa fostilor ei iubiti.

Jennifer Lopez, proaspat divorata de Marc Anthony, a izbucnit in lacrimi in timpul unei reprezentatii, in timp ce canta o piesa de dragoste, sambata seara, in statul american Connecticut.

O sa raman mereu optimista in ceea ce priveste iubirea. Cred in ea. Este in continuare cel mai mare vis al meu – sa am o relatie perfecta. Imi voi continua viata, imi voi creste copiii si voi incerca sa excelez atat ca mama, cat si ca entertainer. Acum astept noi provocari si ma simt puternica!”, spunea JLo in primul interviu dupa despartire. „Sunt o romantica incurabila si sunt foarte pasionala cand vine vorba de iubire”, a mai precizat ea.

JLo nu a revenit inca la silueta de dinainte de sarcina

Pe scena din Connecticut, cantareata in varsta de 42 de ani a reluat discutia despre dragoste. In timp ce canta piesa „If You Had My Love”, pe un ecran din spatele sau aparea scris „Vreau o poveste. Inca mai cred in dragoste”. „Ce e dragostea?”, si-a intrebat ea fanii, apoi a inceput sa cante melodia „One Love”, in timp ce pe scena urcau dansatori costumati precum fostii sai iubiti: P.Diddy, Ben Affleck, Chris Judd si, evident, Marc Anthony. De curand, vedeta a fost fotografiata alaturi de actorul Bradley Cooper si au aparut zvonuri potirivit carora el ar fi noul ei iubit.

Jennifer Lopez a cantat despre fostii ei iubiti

Dupa acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunand: „Am facut o calatorie in memorie”. Fanii au sustinut-o, insa JLo nu si-a mai putut stapani lacrimile si s-a retras in culise pentru a se reculege. Apoi a revenit pe scena, pentru a canta „Let’s Get Loud” si „On The Floor”, inclusiv alaturi de Fat Joe.

Casatoria cu Marc Anthony a reprezentat al treilea mariaj pentru Jennifer Lopez, nunta avand loc in secret, la doar cinci luni dupa ce cantareata s-a despartit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost casatorita cu ospatarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 pana in ianuarie 1998. Dupa o relatie de cativa ani cu rapper-ul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a casatorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divortat in iunie 2002, dupa doar 10 luni.