Jennifer Lopez, amenintata cu bataia de Cameron Diaz

Apropo.ro / 08.09.2011, 10:52
Jennifer Lopez, amenintata cu bataia de Cameron Diaz
Jennifer Lopez si Cameron Diaz sunt la cutite! Diaz s-a saturat de capriciile lui JLo si o sfatuieste sa lase aerele de "vedeta de cosmar".

Jennifer Lopez este colega de platou cu Cameron Diaz in pelicula „What To Expect When You’re Expecting„. Atmosfera de la filmari s-a tensionat in momentul in care a aparut JLo cu o armata de oameni care sa ii satisfaca si cel mai mic capriciu.

Diaz a incercat sa treaca peste fitele acesteia si foaiala asistentilor cantaretei, insa s-a evervat atunci cand ea a intrecut masura.

Cameron Diaz si-a pierdut rabdarea cand JLo a inceput sa faca zeci de pauze la filmari, ba sa isi vada gemenii, ba sa bea apa, ba un masaj, ba orice altceva, motiv pentru care si echipa s-a aratat deranjata.

Diaz, mai razboinica din fire, a pus piciorul in prag si i-a cerut sa termine cu fitele de vedeta si sa revina cu picioarele pe pamant.

„Cameron crede ca Jennifer e o diva de cosmar, care face de ras meseria de actor. Toata ziua, buna-ziua isi ia pauze ba sa-si vada gemenii, ba sa manance. De exemplu, la 10 si un sfert, intrerupe filmarile si se duce sa rontaie legume. Nu-i pasa de nimic si de nimeni”, a declarat un coleg al celor doua.

„Daca nu se potoleste, o s-o incaseze de la Cameron. Ba mai mult, Diaz i-a transmis ca mai bine ramanea la meseria ei de cantareata sau de jurat la „American Idol” decat sa incurce lumea”, a adaugat aceeasi sursa