Jennifer Lopez ar putea adopta un copil din Puerto Rico

Apropo.ro / 12.12.2006, 10:13
Jennifer Lopez ar putea adopta un copil din Puerto Rico
Jennifer Lopez si sotul ei, cântaretul Marc Anthony, ar putea adopta un copil orfan din Puerto Rico, pentru ca cei doi nu au reusit pâna acum sa aiba un urmas pe cale naturala, informeaza thisislondon.co.uk. J.Lo si Marc Anthony, în vârsta de 38 de ani, s-au


Jennifer Lopez si sotul ei, cântaretul Marc Anthony, ar putea adopta un copil orfan din Puerto Rico, pentru ca cei doi nu au reusit pâna acum sa aiba un urmas pe cale naturala, informeaza thisislondon.co.uk.

J.Lo si Marc Anthony, în vârsta de 38 de ani, s-au casatorit în iunie 2004 si îsi doresc foarte mult un copil. Presa mondena din Statele Unite facea speculatii în urma cu câteva luni conform carora J.Lo a pierdut o sarcina si a apelat la fertilizarea in vitro. Vedeta a dezmintit ambele stiri.

Jennifer, în vârsta de 37 de ani, este de parere ca adoptarea unui bebelus care are aceeasi mostenire culturala ca ea si sotul ei nu ar stârni atâtea critici ca adoptia Madonnei.

„Jen îsi da seama ca nu mai este tânara, asa ca au decis de comun acord ca o adoptie ar fi raspunsul la ruga lor. Au avut câteva discutii foarte serioase despre acest subiect si au hotarât ca cel mai bun loc pentru a adopta este Puerto Rico, pentru ca atât parintii lui Jen cât si cei ai lui Marc locuiesc acolo”, a spus o sursa apropiata cuplului.

„Jen si Marc spera ca pâna vor începe procesul adoptiei, toata vâlva negativa stârnita de adoptia Madonnei sa se stinga”, a mai spus sursa citata.

Mediafax