Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

De: Loredana Toma / 13.01.2021, 19:15
Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

După ce a strălucit în piesa “Pa Ti”,  alături de șarmantul Maluma, Jennifer Lopez a lansat videoclipul melodiei “In the Morning”, în care prezintă ținute extrem de provocatoare și coregrafii ce-i scot în evidență corpul bine sculptat în sală de forță.

Videoclipul piesei este valabil pentru 48 de ore pe aplicația Triller, iar într-un mesaj publicat pe Twitter, J Lo și-a întrebat fanii care este momentul lor preferat din imagini. Răspunsurile au fost numeroase, însă cei mai mulți dintre fani nu s-au putut decide asupra unui singur moment.

Clipul abundă în efecte speciale, culori electrice și contraste cromatice care nu fac altceva decât să accentueze frumusețea și sex appeal-ul artistei. Și, pentru ca tabloul să fie complet, artista, goală, și-a adăugat și o pereche imensă de aripi de înger, care au o semnificație înțeleaptă, ca și versurile întregii piese, de altfel.

Mesaj: Ea a iubit un băiat mai mult decât s-a iubit pe ea însăși

“Ea a iubit un băiat mai mult decât s-a iubit pe ea însăși. Abia aștept să vedeți noul videoclip oficial al piesei ‘In the Morning’. Este o melodie simbolică, despre partea întunecată a unei relații în care doar un partener iubește cu adevărat și despre momentul când îți dai seama că nu poți schimba pe nimeni, în afară de tine însuți. Crește-ți propriile aripi și îndepărtează-te de cei care nu apreciază cu adevărat ceea ce ai tu de oferit”, a descris J Lo noua piesă pe pagina sa de Instagram, folosind hashtag-urile #loveyourselffirst, #saveyourself, #keepevolving, #neversettleforlessthanyoudeserve.

Artista a mai declarat, în ultima perioadă, că, “după ani în care a crezut că fericirea vine de la oamenii din exterior, a înțeles, în sfârșit că ea este singura care are putere asupra fericirii sau nefericirii ei”. „Lecția cea mai importantă pentru copiii mei și pentru întreaga lume este să nu mai caute fericirea în oameni sau situații, ci în interiorul lor și să se pună pe ei pe primul loc, înainte de toate, a mai spus J Lo.

“Marry Me” pe melodiile lui J Lo și ale lui Maluma

Că tot l-am menționat pe Maluma, cei doi vor apărea împreună în noul film “Marry Me”, care se dorea a fi unul dedicat Valentine s Day, cu lansare pe 12 februarie, dar a fost amânat pentru luna mai a acestui an. Totodată, coloana sonoră a filmului include piesele celor doi protagoniști.

CITEȘTE ȘI: Nici suma de 10 milioane de dolari n-a convins-o pe Kim Cattrall să revină în “Sex and the City”

FOTO: Profimedia Images