Jennifer Lopez – Bucătăreasă pentru gemeni!

De: Mioara Tronaru / 05.01.2012, 12:33
Jennifer Lopez – Bucătăreasă pentru gemeni!
Atunci când nu are concerte, nu filmează vreun videoclip şi nici nu prezintă “American Idol”, Jennifer Lopez adoră să-şi răsfeţe copiii cu preparate delicioase.

Jennifer găteşte chiar foarte bine, mai ales că are şi propriul restaurant – „Madre’s”, în Pasadena, California. Este un loc destinat familiilor cu reţete culese din Cuba şi Puerto Rico. Bineînţeles că gemenii Max şi Emme, în vârstă de 3 ani, sunt „clienţii” fideli ai localului şi le place să comande la micul dejun celebrele clătite americane. Însă mama lor are mereu grijă ca cei doi să nu exagereze cu dulciurile, mai ales că Max şi Emme deja au apărut într-o reclamă. Prin urmare, silueta e la mare preţ chiar şi în cazul lor. În rest, Jennifer are grijă ca din frigiderul său să nu lipsească niciodată lactatele, fructele şi legumele, dar şi câteva borcan cu salsa, sosul preferat al vedetei.
Cătălina Matei


Arroz a la cubana

Ingrediente: 1 cană de orez, 4 banane, 4 ouă, 6 căţei de usturoi, 1 ceaşcă de ulei, 2 căni de sos de roşii, sare, piper, un praf de zahăr.

Mod de preparare
:
Se pune orezul la fiert cu apă, 2 căţei de usturoi şi sare. Se pune apa cât să-l acopere o dată (daca ştiţi să preparaţi orez pentru sushi e perfect!) şi se fierbe amestecând din când în cqnd. Restul de usturoi se taie în felii subţiri şi se prăjesc. După ce se rumenesc, se scot deoparte, iar uleiul se împarte în două cratiţe. În prima se pune sosul de roşii la foc ca să scadă şi se adaugă sare, piper şi puţin zahăr; iar în cea de-a doua se pune orezul, după ce, în prealabil,
A fost spălat în apă rece, scurs şi reîncălzit. Bananele, după ce se decojesc, se taie in 4 jumatati şi se prăjesc în puţin ulei. După ce se rumenesc, se scot şi se pun la scurs pe un şerveţel. Apoi, orezul se pune pe o farfurie, se tosarnă sosul de roşii pe deasupra , se ornează cu bananele prăjite, iar deasupra lor se pune un ou prăjit.