Jennifer Lopez, dans provocator la American Music Awards 2011 (Video)

Apropo.ro / 22.11.2011, 11:22
Jennifer Lopez, dans provocator la American Music Awards 2011 (Video)
Jennifer Lopez a fost cea mai provocatoare artista din cadrul galei American Music Awards 2011. Intr-un body de culoarea pielii, J.Lo. a dansat lasciv sub privirea fostului sot.

Gala American Music Awards 2011 se pare ca a fost de un real succes. Artistii s-au intrecut pe ei insisi, suprizele s-au tinut lant, iar Jennifer Lopez a oferit un spectacol de neuitat.

Cand a intrat pe scena J.Lo. nimic nu a mai contat. Intr-un body de culoarea pielii, artista a interpretat cateva dintre hit-urile sale, pentru ca la un moment dat sa o insoteasca si rapper-ul Pitbull.

Alaturi de Pitbull, Lopez a incins un dans lasciv, de parca si-ar fi propus sa le arate tuturor cat de buna este ea, dar si pentru ca fostul sot sa vada ce a pierdut.

Jennifer Lopez pe scena la American Music Awards 2011 de pe tare.ro

Jen s-a lipit de Pitbull si a executat o serie de miscari care l-au fastacit pe bietul baiat, de nici pantalonii nu mai stateau la locul lor si prinsese culoare in obraji.

Jennifer Lopez a castigat si premiul pentru cea mai buna artista latino, si a marturisit ca este o seara speciala pentru ea, tinand cont ca ultimul an a fost unul plin de incercari pentru ea. Diva a venit insotita de actualul iubit, dansatorul Casper Smart.

Cateva minute mai tarziu, dupa dansul divei latino, pe scena a urcat si Marc Anthony, tot cu Pitbull, care nu a reusit insa sa fie la inaltimea fostei sale sotii, sexy mama Lopez.