Jennifer Lopez, despre logodna lui Marc Anthony: „Sunt fericită pentru el!”

De: Cătălina Matei / 10.11.2014, 12:38
Jennifer Lopez, despre logodna lui Marc Anthony:
Cântăreaţa Jennifer Lopez, care a divorţat în vară de Marc Anthony, a declarat că este foarte fericită că fostul său soţ se va logodi cu modelul Shannon De Lima, precizând totodată că nici ea nu are de gând să fie singură pentru totdeauna.
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Divorţul dintre cântăreţii Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în urmă cu aproape trei ani, a fost finalizat în luna iunie a acestui an, informează dailymail.co.uk.
 
După despărţirea de Jennifer Lopez, Marc Anthony, în vârstă de 46 de ani, a început o relaţie cu modelul Shannon de Lima, în vârstă de 26 de ani. Miercuri, cei doi au anunţat că s-au logodit şi plănuiesc să se căsătorească în noiembrie, în Republica Dominicană.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
La rândul său, cântăreaţa Jennifer Lopez a declarat că se bucură pentru logodna fostului său soţ. „Sunt fericită pentru el”, a declarat Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, care se află în prezent într-o campanie de promovare a noului său volum autobiografic „True Love”.
 
De asemenea, Jennifer Lopez a spus că speră să găsească la rândul său pe cineva special. „Nu am nicio relaţie în prezent. Dar situaţia aceasta nu va rămâne aşa pentru totdeauna. Cineva special va veni în viaţa mea”, a spus cântăreaţa.
 
Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, Marc Anthony a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011, scrie Mediafax.
 
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.
 
După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani.