Jennifer Lopez, din nou însărcinată

Apropo.ro / 01.11.2013, 15:00
Jennifer Lopez, din nou însărcinată
Presa de scandal de peste ocean scrie despre faptul că Jennifer Lopez ar fi rămas însărcinată cu dansatorul Casper Smart.

Tabloidele din SUA scriu despre faptul că Jennifer Lopez ar fi însărcinată pentru a doua oară, iar tatăl este nimeni altul decât dansatorul Casper Smart, cel care i-a fost alături divei în ultima perioadă.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Totuși, în ultimul timp între cei doi au existat tensiuni, iar sarcina se pare că ar fi agravat situația. Casper nu-și dorește un copil, în timp ce Jennifer este încântată de idee, ba mai mult, anul trecut declara că ar dori să înfieze un copil.

Jennifer este extrem de îndrăgostită de Casper, 26 de ani, și crede că el este iubirea ei cea mare. S-a zvonit la un moment dat că ar fi semnat și un act prenupțial și că au gânduri de viitor împreună.

Jlo Casper

Timpul a dovedit altceva, iar astăzi relațiile dintre cei doi pare că s-au mai răcit, odată cu vestea cea mare. Au rezistat până acum împreună pentru că îi leagă o prietenie de durată.

Dacă zvonurile privind sarcina lui Jennifer Lopez sunt adevărate, nu mai este decât o chestiune de timp până când adevărul va ieși la iveală.