Jennifer Lopez, hotarata sa il distruga pe Marc Anthony!

Apropo.ro / 03.01.2012, 11:12
Jennifer Lopez, hotarata sa il distruga pe Marc Anthony!
Conform jurnalistilor de peste ocean, Marc Anthony a decis sa inceapa o lupta crancena pentru obtinerea custodiei gemenilor.

De la aflarea vestii ca Jennifer are un nou partener de viata, pe dansatorul in varsta de 24 de ani, Casper Smart, Marc Anthony si-a schimbat atitudinea in ceea ce o priveste pe fosta lui sotie.

Marc Anthony este hotarat sa lupte pentru obtinerea custodiei gemenilor si spune ca nimic nu-l va opri sa reuseasca acest lucru.

Artistul a luat aceasta hotarare in momentul in care a zarit poze cu Emme si Max jucandu-se cu iubitul mai tanar al lui J.Lo, cand acestia au plecat in vacanta, in Hawaii.

J Lo si Marc Anthony

„Vrea s-o faca pe Jennifer sa sufere pentru ca nu suporta gandul ca vrea sa-si refaca viata cu altcineva. Stie ca daca actioneaza astfel o va rani cum nu se poate mai tare”, a spus o sursa apropiata cuplului, conform perezitos.com.

De cealalta parte, Jennifer Lopez nu se lasa mai prejos, o prietena apropiata sustinand ca are de gand sa-l distruga daca va face ceva impotriva copiilor ei.