Jennifer Lopez, îmbrăcată cu o rochie creată de Dana Budeanu

De: Gabriela Voicu / 04.10.2012, 13:30
Jennifer Lopez, îmbrăcată cu o rochie creată de Dana Budeanu
Jennifer Lopez a fost invitată la Paris Fashion Week, unde a purtat o ținută creată de românca Dana Budeanu.

Jennifer Lopez a făcut senzație, în urmă cu două zile, la o prezentare de modă Chanel, în Paris. Cântăreața, desemnată de Forbes „cea mai influentă celebritate din lume”, a purtat la eveniment o rochie sexy, albă, din dantelă, creată de nimeni alta decât Dana Budeanu.

Rochia mini, decoltată, descrisă de Jennifer ca fiind „dulce”, i-a venit de minune divei în vârstă de 43 de ani. Ținuta este din dantelă, cu aplicații din flori din cașmir, și a fost lucrată manual în două săptămâni.

Nu este prima dată când J.Lo poartă o rochie creată de o româncă. În mai, vedeta și-a făcut apariția la premiera celui mai nou film al ei, „What To Expect When You’re Expecting”, într-o ținută creată de Maria Lucia Hohan.

Jennifer Lopez

Dana Budeanu a precizat că Jennifer Lopez a mai comandat haine de la ea, dar a cerut discreție totală în ceea ce privește dezvăluirea informațiilor referitoare la design.

La Paris Fashion Week, J.Lo a venit însoțită de iubitul ei, Casper Smart, care a fost îmbrăcat la costum și a purtat ochelari de soare.