Jennifer Lopez, în pericol! De ce a anulat filmarea noului ei videoclip

De: Gabriela Voicu / 07.05.2013, 14:20
Pe 5 mai, Jennifer Lopez a fost evacuată din Fort Lauderdale, SUA, de echipa ei de securitate după ce o serie de împușcături au fost auzite în timpul filmărilor pentru noul videoclip al vedetei.

Jennifer Lopez a fost evacuată de urgență de pe platourile de filmare ale videoclipului „Live It Up”, pe 5 mai, după ce în zona Fort Lauderdale din SUA au avut loc mai multe împușcături.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Jennifer îi acorda un interviu lui Rob Marciano, gazda emisiunii Entertainment Tonight, și discuta liniștită despre noul ei videoclip, când a început nebunia. Vestea că în zonă se trage cu arme a fost apoi anunțată chiar de Marciano pe o rețea de socializare.

Vezi galeria foto

„Breaking News: Se aud împușcături pe plaja Fort Lauderdale, în timpul interviului meu cu Jennifer Lopez. Nu e o glumă. Echipa ei de securitate tocmai a evacuat-o”, a postat Rob, care își strecurase interviul într-o pauză din timpul filmărilor pentru clipul melodiei „Live It Up”, o colaborare între J-Lo și Pitbull.

Evident, fanii cântăreței au intrat în panică și i-au cerut acesteia să dea un semn de viață. Cum era de așteptat, la fața locului au sosit mașini de poliție și ambulanțe, iar în urma unei anchete oamenii legii au declarat că nu au fost victime. Deși nu știau exact cine a tras, ei au efectuat câteva arestări la fața locului.