Jennifer Lopez isi plateste iubitul cu 10.000 de dolari pe saptamana

Apropo.ro / 13.01.2012, 15:20
Jennifer Lopez isi plateste iubitul cu 10.000 de dolari pe saptamana
Jennifer Lopez isi plateste "toy boy"-ul cu 10.000 de dolari, saptamanal. Diva are o relatie cu Casper Smart, dansatorul ei in varsta de 24 de ani.

Cantareata Jennifer Lopez il intretine pe mai tanarul ei iubit, dansatorul Casper Smart, cu care imparte asternutul de doua luni.

Diva latino probabil ca s-a saturat sa plateasca de fiecare data cand iese cu tanarul cu care a inceput sa-si faca de cap, dupa divortul de Marc Anthony, asa ca a decis sa-i dea un „salariu” de 10.000 de dolari pe saptamana.

„Jennifer s-a saturat sa scoata cardul si sa plateasca de fiecare data cand merg la cina. Asa ca s-a gandit sa-i dea acestuia bani si a considerat ca 10.000 de dolari pe saptamana e o suma rotunda”, a declarat o sursa apropiata vedetei.

Marc Anthony si Shannon De Lima

Ceea ce a determinat-o pe J.Lo (42 ani) sa ia aceasta decizie a fost momentul in care Casper (24 ani) s-a imprumutat la ea pentru a-i lua un cadou.

„Jen spera ca acesta sa fie acum mai spontan cand vine vorba sa le cumpere cadouri copiilor ei sau sa o duca intr-o mini-vacanta, in weekend”, a adaugat sursa, precizand ca artista e de moda veche si vrea ca barbatul sa detina puterea.

Intre timp, Marc Anthony s-a „combinat” cu modelul venezuelean Shannon De Lima, in varsta de 24 de ani.