Jennifer Lopez: „Nu îmi doresc copii-vedete”

Apropo.ro / 16.02.2012, 10:00
Jennifer Lopez:
Jennifer Lopez nu este de acord cu familiarizarea copiilor săi cu peisajul monden, de la o vârstă fragedă.

Jennifer Lopez se gândește la viitorul copiilor săi. Artista a declarat că nu îi poate opri să intre în această lume, dar nu le va permite asta de la o vârstă fragedă.

Dacă își vor dori asta, nu îi voi împiedica, ci îi voi susține. Tot ce îmi doresc este faptul că prefer să copilărească și să învețe lucruri până în momentul în care vor fi pregătiți să facă acest pas”, spune J. Lo.

Nu cred că au nevoie de showbiz acum, ci de o viață normală, de școală, de joacă, să crească frumos. Să dai piept cu showbiz-ul de tânăr e prea mult, e stresant. Îmi doresc să aibă o familie care să îi sprijine în ceea ce își doresc să facă”, mai spune Lopez.

Cântăreața nu este absurdă în ce priveste deciziile luate pentru copiii săi: „Dacă ei își vor dori să devină artiști, cântăreți, dansatori, piloți, arhitecți sau price altceva, ei vor avea parte de tot sprijinul meu”, a încheiat artista.

Jennifer Lopez este o mamă singură, cu gemeni în vârstă de 3 ani, Max și Emme. Artista si tatăl celor doi copii au divorțat in 2011, iar în prezent se războiesc pentru custodia copiilor.