Jennifer Lopez, PROVOCATOARE chiar şi în varianta alb-negru

De: Cătălina Matei / 30.05.2014, 10:09
Jennifer Lopez, PROVOCATOARE chiar şi în varianta alb-negru
”First Love” este cel mai recent single al artistei, iar videoclipul recent lansat este unul dintre cele mai provocatoare de până acum, chiar dacă a fost filmat în alb-negru. Jennifer Lopez îşi arată formele voluptoase chiar în mijlocul deşertului, iar cel care o îmbrăţişează cu patos este un model internaţional.

Filmările pentru ”First Love” au avut loc în deşertul Mojave, iar atmosfera a fost încinsă atât la propriu, de soarele arzător, cât şi la figurat căci outfit-urile cântăreţei au fost unele extrem de provocatoare.

Chiar dacă imaginea este alb-negru, videoclipul este unul extrem de incitant, căci Jennifer apare în mijlocul deşertului într-un body negru, în timp ce la orizont apare bărbatul visurilor ei, evident, pe o motocicletă. Urmează o serie de cadre pasionale între Jennifer Lopez şi David Gandy, un cunoscut model care a pozat şi pentru Dolce & Gabbana.

”First Love” e cel de-al doilea single lansat de artistă în promovarea albumului AKA, ce va apărea pe 17 iunie. Tracklist-ul include colaborări cu Iggy Azalea, Nas, Rick Ross, T.I. şi Pitbull.