Jennifer Lopez și Alex Rodriguez anunță că vor rămâne împreună: „Lucrăm la unele lucruri”

De: Andra Voiculescu / 14.03.2021, 00:52
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez anunță că vor rămâne împreună: „Lucrăm la unele lucruri”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună.

„Lucrăm la unele lucruri”, au spus ei într-o declarație comună obținută de PEOPLE.

„Nu s-au despărțit niciodată oficial și au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună. Au avut o perioadă dură. Dar nu au fost despărțiți”, spune o sursă apropiată perechii pentru PEOPLE. Sursa a adăugat că speculațiile care au apărut luna trecută cum că Rodriguez ar fi avut o aventură nu au avut nicio influență asupra relației celor doi.

„Ea lucrează în Republica Dominicană și el este la Miami, așa că este greu să se vadă mai ales în perioada carantinei și a COVID-ului”, adaugă sursa lui Lopez și Rodriguez, „dar vor să încerce să rămână împreună”.

Un apropiat al lor a spus că „Acest lucru nu a fost cauzat de o terță parte. Madison [LeCroy] sau oricine altcineva. Lucrează la unele lucruri.”

Anunțul a venit la câteva ore după ce mai multe surse au confirmat faptul că Lopez, 51 de ani, și Rodriguez, 45 de ani, s-au despărțit.

Rodriguez a distribuit o postare pe rețelele de socializare la începutul zilei de vineri, postând un selfie de pe o barcă în Miami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Cei doi s-au logodit în Bahamas în martie 2019, după o relație de doi ani. În ultimul an, cuplul și-a petrecut timpul acasă în timpul pandemiei alături de familiile lor – gemenii lui Lopez de 13 ani, Maximilian „Max” David și Emme Maribel, împreună cu Marc Anthony și fiicele fostului jucător MLB, Ella, 12 și Natasha , 16 ani, cu fosta soție Cynthia Scurtis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

La începutul acestui an, Lopez a vorbit despre nevoia de a-și amâna nunta de două ori din cauza COVID.

„Am amânat nunta de două ori. Am planificat ceea ce vrem cu adevărat să facem, [dar] nu știu dacă vom reuși să recreăm asta”, a declarat pentru Elle cântăreața. „Am anulat-o și de atunci nu am vorbit cu adevărat despre asta. Nu există nicio grabă. Vrem să o facem chiar atunci când o putem face”.

Ea a mai povestit luna trecută că amândoi au mers împreună la terapie.

„Trebuie să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie”, a explicat ea. „Cred că a fost de mare ajutor pentru noi în relația noastră”.

Fostul jucător de baseball Jose Canesco a scris în 2019, pe Twitter, un mesaj în care susținea că Alex Rodriguez ar fi înşelat-o pe Jennifer Lopez cu fosta lui soţie. „Sunt dispus să fac un test poligraf pentru a demonstra că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este 100% adevărat“, a scris acesta pe Twitter.

Sursa foto: Profimedia Images