Jennifer Lopez si Bradley Cooper sunt impreuna?

Apropo.ro / 12.09.2011, 13:01
Jennifer Lopez si Bradley Cooper sunt impreuna?
Jennifer Lopez, proaspat divortata de cantaretul Mark Anthony, a fost invitata la o cina romantica de actorul Bradley Cooper, cunoscut pentru rolul din "Hangover".

Proaspat despartita de Marc Anthony si cuplata intre timp, potrivit barfelor, cu starul latino William Levy, Jennifer Jopez a facut, se pare, o noua cucerire rapida si neasteptata: Bradley Cooper!

Cei doi au fost surprinsi aseara, in New York, la o cina romantica, potrivit TMZ, citat de Daily Mail. Site-ul de showbiz mai raporteaza ca cei doi s-au vazut la restaurantul Per Se si au avut toata seara doar pentru ei, fara alti prieteni care sa li se alature.

Sa fie alerta pentru un nou cuplu hot la Hollywood? Nu ne grabim, desigur, dar, ce-i drept, momentul pare potrivit pentru amandoi.

J-Lo si Marc Anthony vs. Brad Cooper si Renee Zellweger

Jennifer este singura dupa ce pe 15 iulie a anuntat ca pune punct casniciei de sapte ani cu Marc Anthony, iar Bradley are in continuare statutul starului „despartit de Renée Zellweger” din luna martie, desi intre timp a fost vazut in compania Oliviei Wilde si a lui Jennifer Aniston.

Ramane de vazut daca Bradley va face fata capriciilor lui J-Lo care a devenit mama a doi copii din relatia cu Marc Anthony. Se stie ca Jennifer Lopez este una dintre cele mai pretentioase vedete de la Hollywood, fiind in permanenta inconjurata e o armata de asistenti, care ii fac pe plac non-stop.