Jennifer Lopez şi Bruno Mars – o nouă idilă?

De: Cătălina Matei / 21.10.2014, 15:02
Jennifer Lopez şi Bruno Mars - o nouă idilă?
Ea – 45 de ani, el – 29… şi amândoi sunt singuri! Prin urmare, tabloidele americane speculează că între Jennifer Lopez şi Bruno Mars s-ar înfiripa o relaţie amoroasă. Iar ipoteza este susţinută şi de faptul că fosta nevastă a lui Marc Antony a fost prezentă la concertul pe care Mars l-a susţinut în acest weekend la Las Vegas.

După ce a asistat la recitalul lui Bruno Mars din Las Vegas, Jennifer Lopez a mers şi la petrecerea de după. O petrecere destul de intimă, căci au particpat foarte puţine persoane, conform femalefirst.co.uk.

Foto: Hepta

Unul dintre invitaţi a povestit ziarului New York Post, sub protecţia anonimatului, că Lopez şi Mars au fost extrem de apropiaţi în timpul petrecerii, care a avut loc la clubul de noapte Marquee din Las Vegas. Cei doi au dansat îmbrăţişaţi toată noaptea, iar Jennifer părea extrem de fericită.

Foto: Hepta

La începutul anului, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, după doi ani de relaţie. “Recent, aceasta a declarat: Prietenii mei încearcă în mod constant să mă cupleze cu cineva. Dar nu îmi stă gândul la asta, nu este o prioritate pentru mine. Am intrat dintr-o relaţie în alta, dar, la sfârşitul zilei, nu mi-e ruşine cu drumul ales sau cu lecţiile pe care le-am învăţat”.