Jennifer Lopez și Enrique Iglesias, împreună în primul turneu mondial al divei

De: Gabriela Voicu / 02.05.2012, 13:20
Jennifer Lopez și Enrique Iglesias, împreună în primul turneu mondial al divei
J-Lo și Enrique Iglesias au hotărât să cânte împreună în turneul "Dance Again", pe care diva îl are programat pentru această vară.

După mai bine de o săptămână de negocieri, J-Lo și Enrique Iglesias au hotărât să cânte împreună în turneul „Dance Again”, pe care artista l-a programat în această vară.

Jennifer spunea, sătămâna trecută, că vrea să-l aibă alături de ea în turneu pe Enrique, care a făcut furori cu piesa „Naked”, cântată în duet cu Dev. Jennifer Lopez va susține în vara acestui an primul ei turneu mondial din carieră.

Jennifer Lopez și Enrique Iglesias vor fi însoțiți în acest turneu de duetul de urban-latino Wisin Y Mandel.

Dansatoare, cântăreață, actriță, designer și membră în juriul unei emisiuni de talente muzicale, Jennifer Lopez a făcut acest anunț într-o conferință de presă organizată, luni, în clubul Boulevard 3 din Hollywood. Diva a declarat că turneul ei va face istorie, pentru că până acum nu a mai avut loc un astfel de eveniment care să reunească artiști latini de calibru.

J-Lo și Enrique Iglesias (Foto: Hepta)

Turneul va debuta cu un show care va avea loc în Montreal, Canada, pe 14 iulie. Jennifer Lopez a anunțat doar datele și orașele din secțiunea nord-americană a turneului, celelalte orașe și date urmând să fie făcute cunoscute în zilele următoare.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrități din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea și a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office. În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People.

Enrique, fiul celebrului Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui și a ajuns unul dintre cei mai în vogă artiști. „Escape” este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.