Jennifer Lopez si Marc Anthony, cum nu i-ai mai vazut (Video)

Apropo.ro / 31.08.2011, 18:03
Jennifer Lopez si Marc Anthony, cum nu i-ai mai vazut (Video)
Jennifer Lopez si Marc Anthony, care au divortat de curand dupa 7 ani de casnicie, au aparut in cateva reclame comice. Vezi despre ce este vorba!

Jennifer Lopez si Marc Anthony au aparut intr-o serie de reclame haioase. Cuplul care a divortat recent este protagonistul unor spoturi publicitare comice pentru liniile lor vestimentare de la Kohl.

Cele doua vedete incearca sa arate cum ar fi daca ar fi nevoiti sa aiba un job norma si cum s-ar descurca in viata de zi cu zi, scrie DailyMail.

Jennifer Lopez im prima zi de lucru la birou de pe tare.ro

Jennifer Lopez in timp ce lucreaza de pe tare.ro

In primul clip din serie, Jennifer Lopez este oprita de paznicul unei cladiri, care ii cere un act de identitate. Pentru ca nu il gaseste, cantareata face apel la popularitatea ei, dar fara succes.

In alt clip, Lopez isi enerveaza colegii din birou, jucandu-se cu pixul. Zgomotul ii determina pe cei din jurul ei sa isi intrerupa activitatea.

Marc Anthony vs expresorul de cafea de pe tare.ro

Inca o zi la birou pentru Marc Anthony de pe tare.ro

Intre timp, Marc Anthony este nevoit sa isi faca singur cafeaua, dar nu reuseste din cauza unei defectiuni a expresorului.

In alt clip, el trece pe langa biroul receptionerului si incepe sa raspunda la telefonele care nu inceteaza sa sune.

Jennifer Lopez, in varsta de 41 de ani, si Marc Anthony, in varsta de 42 de ani, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, in iunie 2004. In luna iulie a acestui an, ei au anuntat ca au decis de comun acord sa divorteze.