Jennifer Lopez și Marc Anthony vor avea o fetița

Apropo.ro / 09.02.2006, 11:01
Jennifer Lopez și Marc Anthony vor avea o fetița
Cântareața Jennifer Lopez și soțul ei, Marc Anthony, au stârnit zvonuri cum ca ar aștepta un copil, dupa ce vedeta a închis temporar un magazin cu haine pentru copii, pentru a-și face cumparaturile în pace. Cântareața i-a determinat pe cei de la magazinul Petit

Cântareața Jennifer Lopez și soțul ei, Marc Anthony, au stârnit zvonuri cum ca ar aștepta un copil, dupa ce vedeta a închis temporar un magazin cu haine pentru copii, pentru a-și face cumparaturile în pace.

Cântareața i-a determinat pe cei de la magazinul Petit Tresor din Los Angeles sa-și închida ușile pentru 45 de minute, astfel încât Lopez sa poata cumpara fara sa fie deranjata.

„A venit cu o femeie, poate o ruda sau o asistenta personala, a intrat pe ușa din spate și a cumparat articole pentru fetițe, în valoare de câteva mii de dolari”, a declarat o susrsa citata de site-ul imdb.com.

Magazinul este unul dintre preferatele mamicilor din lumea showbiz-ului, printre care Britney Spears și Katie Holmes. Întrebata despre episodul acesta, o purtatoare de cuvânt a cântareței a declarat ca aceasta nu este însarcinata.

Marc Anthony a stârnit și el dicuții dupa ce a fost fotografiat, luna trecuta, cumparând o geanta scumpa pentru scutece, dintr-un magazin de pe bulevardul Melrose.

Mediafax