Jennifer Lopez și Taylor Swift colaborează pentru o piesă

De: Gabriela Voicu / 11.09.2013, 14:15
Jennifer Lopez și Taylor Swift colaborează pentru o piesă
Jennifer Lopez și Taylor Swift sunt dintr-o dată cele mai bune prietene și au de gând să înregistreze un duet care va apărea pe noul album al divei latine.

Jennifer Lopez și Taylor Swift vor colabora pentru a lansa o piesă care va fi inclusă pe cel mai nou album al divei latine. Vara aceasta, Lopez a avut o aparitie-surpriza la Staples Center din Los Angeles, la unul dintre concertele lui Taylor din turneul Red Tour.

Potrivit presei internaționale, cele două se apreciază reciproc foarte mult și sunt bucuroase că vor cânta împreună. Ele au discutat despre acest duet chiar la concertul lui Swift. Nu ar fi prima dată când cele două cântă împreună; Taylor Swift a apărut la rândul său pe scenă alături de Jennifer Lopez, în timpul piesei  „Jenny From The Block”, la un concert al acesteia din urmă, susținut pe 25 august. Le puteți vedea în clipul de mai jos:

Într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan, pentru ediția din octombrie, Jennifer Lopez a recunoscut că cea mai mare temere a ei este să cânte fals. 

„Chiar dacă am vândut 70 de milioane de albume am mereu senzația că nu mă pricep chiar atât de bine la asta”, a declarat diva latină, creditându-l pe fostul ei soț, Mark Anthony, pentru că a ajutat-o să treacă peste aceste temeri. 

„Muncesc enorm și știu exact ce fac”, a mai spus Lopez. 

Noul album al lui Jennifer Lopez va apărea în luna noiembrie.