Jennifer Lopez, vacanță cu gemenii la Miami (Poze)

Apropo.ro / 21.01.2013, 16:00
Cântăreața latino cu forme îndrăznețe, Jennifer Lopez, a plecat cu cei doi copii ai săi și o gașcă de prieteni la Miami, în vacanță.

Jennifer Lopez a adunat bagajele și gemenii săi, Max și Emme – în vârstă de 4 ani, și a plecat într-o mini-vacanță. Alături de ei au mai mers și câțiva prieteni apropiați.

JLo si gemenii

Fetele au fost și la cumărături

Locația aleasă a fost Miami, un loc însorit și mereu plin de viață și vedete. Au închiriat un iaht pe care s-au urcat cu toții, la care paparazzi au avut loc doar cu ajutorul obiectivelor aparatelor de fotografiat.

Cât au stat pe iaht, Jenny și ceilalți s-au distrat, au mâncat, au stat la povești, adică cam tot ce poate face un om normal când are chef de o relaxare.

JLo

J Lo nu a vrut deloc să renunțe la prosop…

Jennifer, 43 de ani, nu s-a sfiit să stea în costumul de baie, pe care l-a accesorizat cu un prosop. Și paparazzi au oftat la vederea acestui lucru, căci se așteptau să o fotografieze pe artistă în toată splendoarea ei.

După ce au terminat plimbarea pe apă, Jennifer, Max, Emme și prietenii s-au adunat la o piscină din Miami, Florida, unde au luat și prânzul.

Cei mici s-au bălăcit cât au putut de mult, mai greu le-a fost la ieșirea din apă, când și-au exprimat, chiar și cu lacrimi, nemulțumirea. Uluitor, dar și o vedetă precum Jennifer Lopez face într-o vacanță cam ce face și un om obișnuit. Locațiile am putea spune că fac diferența.

JLo si gemenii

Cine nu vrea să iasă din apă?

În rest, toată lumea s-a distrat, la fel și paparazzi care nu au slăbit-o din obiectiv pe artistă, dar nici nu au prins vreun cadru indecent cu aceasta.

După această vacanță scurtă la Miami, Jennifer Lopez va fi ocupată cu promovarea celui mai recent film în care este distribuită „Parker„, alături de Jason Statham.

JLo in Parker

Cadru cu Jennifer Lopez din filmul „Parker”

Pelicula va fi lansată în ianuarie 2013, iar admiratorii așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe J.Lo în lenjerie intimă, dar și în scene în care va fi goală la duș.