Jennifer Lopez vrea duet cu Rihanna: “Cine nu şi-ar dori o colaborare cu ea?”

Apropo.ro / 27.03.2015, 15:00
Jennifer Lopez vrea duet cu Rihanna: “Cine nu şi-ar dori o colaborare cu ea?
Jennifer Lopez este interesată de o nouă colaborare cu un nume mare din industria muzicală şi spune că doreşte să înregistreze un duet cu Rihanna, cu care a lucrat la filmul de animaţie "Acasă/ Home".
Jennifer Lopez, care a avut câteva colaborări interesante în ultima vreme, precum cele cu Pitbull şi Iggy Azalea, spune că a admirat-o întotdeauna pe Rihanna şi îşi doreşte foarte mult să cânte cu ea. Jennifer Lopez a asigurat vocea mamei personajului animat interpretat de protejata lui Jay-Z în filmul „Home”.
 
Foto: AP – Mediafax Foto
 
„Sunt o mare admiratoare a Rihannei şi cred că ea este o fată foarte decentă, iar eu ador lucrul acesta, pentru că şi eu sunt la fel. Cine nu şi-ar dori o colaborare cu ea?”, a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru E! News.
 
Se pare că sentimentele de apreciere şi prietenie dintre cele două artiste sunt reciproce, întrucât Rihanna a declarat la rândul ei pentru revista Grazia: „Atunci când am auzit-o pe Jennifer, mi-am dat seama că vocea ei avea aceeaşi căldură şi siguranţă ca vocea mamei mele. Are acea tonalitate specifică. E aproape ca şi cum îţi spune că îi vine să te îmbrăţişeze. O ador. E o femeie minunată”.
 
 
Mai multe detalii pe Mediafax!