Jennifer Lopez vrea să devină mamă adoptivă

De: Gabriela Voicu / 08.05.2012, 15:00
Jennifer Lopez vrea să devină mamă adoptivă
Jennifer Lopez se gândește să adopte un copil, după ce a jucat un rol care a marcat-o. Află mai multe!

Jennifer Lopez se gândește din ce în mai serios să adopte un copil, după ce a jucat rolul unei mame adoptive, în filmul „What to expect when you’re expecting”.

„Înainte de acest film, nu mă gândeam la adopție. Dar după acest rol, m-aș vedea cu siguranță făcând-o și aș fi deschisă acestei idei”, a declarat cântăreața în vârstă de 42 de ani.

În pelicula „What to Expect When You’re Expecting”, J.Lo a intrat în pielea lui Holly, o tânără căsătorită cu Alex, interpretat de Rodrigo Santoro. Cei doi vor să adopte gemeni, însă se confruntă cu multe probleme.

Jennifer Lopez și Casper Smart (Sursă foto: Hepta)

Ultimele două filme în care a jucat J-Lo, „Back up plan” și „What to Expect When You’re Expecting”, au reprezentat o experiență emoționantă pentru ea, întrucât are la rândul ei doi copii gemeni – Max and Emme, în vârstă de 4 ani, din relația cu muzicianul Marc Anthony, de care a divorțat în vara anului trecut.

Ea are în prezent o relație cu unul dintre dansatorii ei, Casper Smart, și nu exclude posibilitatea de a se căsători cu acesta și de a-i dărui un copil.

De altfel, diva l-a promovat de curând pe Smart în funcția de coregraf, el urmând să o însoțească pe J-Lo în turneul mondial pe care îl pregătește alături de Enrique Iglesias.