Jennifer Morrison din „Dr. House”, iubita actorului român Sebastian Stan

De: Gabriela Voicu / 18.07.2012, 15:30
Jennifer Morrison din
Actorul român Sebastian Stan, devenit celebru la Hollywood, are o relație cu actrița Jennifer Morrison, care a jucat în serialul "House MD".

Actrița Jennifer Morrison și actorul român Sebastian Stan formează un cuplu, scrie revista People.

Sebastian Stan (28 de ani) și Jennifer Morrison (33 de ani), care a jucat în primele sezoane din „House MD”, s-au întâlnit pe platourile de filmare și au ieșit prima dată împreună acum trei luni.

Sebastian Stan a mai avut o relație cu Leighton Meester, din „Gossip Girl”, în timp ce Jennifer Morrison a fost logodită cu Jesse Spencer, partenerul ei din „House MD”.

„Once Upon a Time”, serialul în care joacă Sebastian și Jennifer, este o producție TV realizată de ABC, care și-a încheiat primul sezon, iar la finalul anului urmează să intre în al doilea sezon.

Sebastian Stan și Jennifer Morrison

Serialul are la bază o dramă inspirată din povești în care Regina cea Rea (Lana Parrila) întrerupe nunta Albei ca Zapada (Ginnifer Goodwin) cu Prințul James (Josh Dallas) pentru a anunța că aruncă asupra tuturor un blestem.

Născut în Constanța, în 1983, Sebastian Stan a plecat din România de la vârsta de 8 ani. Devenit celebru odată cu rolul din „Gossip Girl”, Stan a jucat vara trecută în „Captain America” și e posibil să apară și în continuarea francizei, care va fi lansată în 2014.

În această vară, actorul poate fi văzut în miniseria „Political Animals”, care reprezintă debutul actriței Sigourney Weaver în seriale. Actrița americană va interpreta rolul Elaine Barrish, o fostă primă doamnă a Statelor Unite, iar Sebastian Stan pe cel al fiului ei.