Jennifer recupereaza handicapul

Apropo.ro / 06.02.2006, 11:49
Jennifer recupereaza handicapul
În timp ce, în ultima vreme, presa vuia de știri despre cuplul Jolie-Pitt, Jennifer Aniston și-a vazut de treaba, refuzând sa se retraga în umbra. Fara sa faca declarații extravagante, actrița a revenit în atenție în cel mai firesc mod - cu doua filme bine primite de

În timp ce, în ultima vreme, presa vuia de știri despre cuplul Jolie-Pitt, Jennifer Aniston și-a vazut de treaba, refuzând sa se retraga în umbra. Fara sa faca declarații extravagante, actrița a revenit în atenție în cel mai firesc mod – cu doua filme bine primite de public și critica – „Derailed” și „Rumor Has It…” -, în care joaca, în sfârșit, rolurile consistente pe care le-a așteptat atât.

Jennifer Aniston a declarat, de altfel, nu o data, ca oricât de drag i-ar fi rolul lui Rachel din „Friends”, simte nevoia ca regizorii sa mizeze pe seriozitatea ei și pe capacitatea de-a juca și alte roluri, chiar în genuri noi pentru ea – drama sau thriller. Steaua ei norocoasa se pare ca a acționat prompt – în prezent, publicul din întreaga lume o poate vedea în doua filme diferite ca turnura, realizare și atmosfera, în care Jennifer demonstreaza cu lejeritate ca poate mai mult: „Secrete de familie” / „Rumor Has It…” și „Fara control” / „Derailed”. Daca în primul este o aspiranta la cariera de ziarista, la fel de indecisa în profesie ca în dragoste, pe care toata familia o considera oaia neagra (cel puțin pâna când ea descopera cel mai bine pazit secret al acesteia), în al doilea este o femeie senzuala, complexa, prinsa într-o legatura extraconjugala tulburatoare și pasionanta, pâna când se transforma într-un coșmar… Doua roluri foarte provocatoare, de altfel, pentru Jennifer, care a apucat sa-și arate, în mai toate filmele de pâna acum, doar latura blânda și prietenoasa.

Dupa anul de coșmar pe care l-a avut din cauza divorțului, dupa ce au fost publicate fotografii detaliate cu ea, în propria curte, facând topless, Jennifer spune, cu umor, ca toate aceste întâmplari îi dau, pâna la urma, o stranie senzație de libertate. „Nu ma mai simt jenata în legatura cu nimic. Sunt în punctul în care ma simt total dezinhibata. Îmi vine sa le spun tuturor: «Asta sunt, și gata!». La urma urmei, aș putea sa-mi dau și chiloții jos fara probleme, de vreme ce tot restul a fost vazut de toata lumea”. La fel de degajata, Jennifer spune ca nu are de gând sa jeleasca la infinit în urma divorțului. „Din pacate, mama mi-a oferit cel mai bun exemplu de comportament neindicat în caz de divorț. Dupa ce s-a separat de tata, ea s-a acrit, s-a umplut treptat de furie și resentimente și n-a putut trece niciodata peste asta, risipindu-și cu totul a doua parte a vieții. Îi mulțumesc pentru acest sacrificiu inconștient, pentru ca mi-a aratat ce sa nu fac. Cred ca, dupa un divorț, este important sa-ți poți asuma toata responsabilitatea, pentru ca altfel e foarte ușor sa-i blamezi pe alții sau sa te victimizezi. Dar asta e doar pierdere de timp”.

Citește mai multe despre tranformarea prin care trece Jennifer Aniston numai în

Tags: