Jenny McCarthy pozează din nou în Playboy, la 39 de ani

De: Gabriela Voicu / 18.05.2012, 16:30
Jenny McCarthy pozează din nou în Playboy, la 39 de ani
În 2009, Jenny McCarthy a declarat că ar vrea să pozeze în Playboy, încă o dată, înainte de a împlini 40 de ani, iar acum o vom revedea în ediția iulie/august a revistei.

Jenny McCarthy va poza din nou nud, pentru Playboy SUA, la aproape 20 de ani după primul pictorial în celebra revistă.

Frumoasa blondă în vârstă de 39 de ani, care a avut o relație cu actorul Jim Carrey din 2005 până în 2010, va apărea pe coperta numărului din Iulie/August al revistei și va poza nud.

Jenny a devenit cunoscută în 1993, când a pozat pentru Playboy Octombrie și a fost desemnată Playmate-ul lunii, iar apoi al anului, cele mai râvnite distincții acordate de revistă.

Jenny McCarthy (Foto: Hepta)

În 2009, McCarthy declara că ar vrea să pozeze în Playboy, încă o dată, înainte de a împlini 40 de ani.

„Voi poza fără discuție, pentru ei. Mă voi simți extraordinar de flatată dacă ei o să mi-o ceară. Probabil că nu se va întâmpla, dar sigur vreau să o mai fac încă o dată”, a declarat frumoasa actriță și fotomodel.

Cariera de modeling a propulsat-o mai târziu și în lumea filmului, primind roluri în „Scary Movie 3”, „Santa Baby”, „Dirty Love” și „John Tucker Must Die”. În materie de producții TV, Jenny a avut apariții în serialele „Two and a Half Men” și „My Name Is Earl”.