Jeremy Clarkson a primit o ofertă pentru a juca într-un film de comedie

De: Nicoleta Nicolae / 30.04.2015, 17:00
Jeremy Clarkson a primit o ofertă pentru a juca într-un film de comedie
Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC în luna martie în urma unei altercaţii cu un producător TV, a primit două oferte de lucru din partea unor posturi de televiziune ruseşti, iar una dintre acestea constă într-un rol într-un lungmetraj de comedie.

După ce a fost concediat de BBC, Jeremy Clarkson a primit în ultima lună mai multe oferte de lucru din partea unor posturi TV din Rusia, precizează contactmusic.com. Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, fostul prezentator al emisiunii „Top Gear” s-ar afla în negocieri avansate în această perioadă pentru a interpreta un rol într-un viitor film de comedie rusesc.

Armen Manasaryan, unul dintre producătorii filmului „Kot v sapogah”, a prezentat acest proiect organizaţiei guvernamentale ruse cu rol de finanţare a producţiilor cinematografice, Cinema Fund. El a spus: „Oferim rolul unui personaj străin lui Clarkson. Nu ne-a dat încă un răspuns definitiv. Suntem în negocieri”.

Proiectul cinematografic reprezintă o adaptare modernă a poveştii „Motanul încălţat” şi descrie felul în care un tânăr din zilele noastre este transformat în motan. Nu este cunoscut deocamdată rolul pe care ar urma să îl interpreteze Jeremy Clarkson. Producătorii au anunţat deja o parte a distribuţiei, în care vor figura doi tineri actori în plină ascensiune – Konstantin Kryukov şi Aglaya Shilovskaya.

Sursa: MEDIAFAX