Jeremy Ragsdale, primul străin care câştigă ”X Factor”! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 27.12.2017, 13:02
Jeremy Ragsdale, primul străin care câştigă ”X Factor”! - FOTO
O seară a premierelor pe scena ”X Factor”! Ultimul duel s-a purtat între Jeremy Ragsdale, primul străin rămas între ultimii doi finalişti, şi Ad Libitum, primul grup ajuns până în această etapă! Telespectatorii au decis că Jeremy Ragsdale este câştigătorul ”X Factor” 2017 şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ad Libitum a spart emoţiile serii cu un duet neaşteptat alături de Alina Eremia. ”A fost o nebunie” nu este doar numele piesei pe care aceştia au interpretat-o, ci şi atmosfera de pe scenă! ”E un început de seară mai bun, piesa aceasta este iubită de o ţară întreagă”, a spus Carla’s Dreams.

A venit apoi rândul lui Pierluca Salvatore să cânte alături de o altă fostă concurentă foarte cunoscută din echipa lui Ştefan Bănică – Nicoleta Nucă. Cei doi au cântat împreună melodia ”Runnin”, o colaborare foarte apreciată de cei patru juraţi. ”Mi se par două voci care au ridicat concursul X Factor în România”, i-a lăudat Ştefan Bănică pe cei doi elevi ai săi.

Complet neaşteptat a fost invitatul surpriză al lui Jeremy Ragsdale! Americanul, alături de mentorul său, a ales că cânte melodia ”I feel good” în duet cu nimeni altul decât… Moş Crăciun! Iar pentru ca momentul să rămână până la final o surpriză, Jeremy nu a repetat cu Moşul, în sală însă momentul lor a ieşit, ca de obicei, peste aşteptările juraţilor.

O altă surpriză a serii a fost momentul în care Francesca Nicolescu şi-a arătat noi abilităţi! Aceasta a cântat la tobe şi a surprins pe toată lumea în duetul său alături de Liviu Teodorescu – ”Smells like teen spirit”.

În cea de-a doua parte a super-spectacolului, concurenţii au cântat alături de mentorii lor. Pierluca Salvatore şi Ştefan Bănică au interpretat melodia ”Imagine”, în timp ce Ad Libitum şi Carla’s Dreams au ales o reinterpretare a cântecului ”Eroina”. În sfera clasică. Francesca Nicolescu şi Delia au cântat ”Mulţumesc, iubită mamă”, iar Jeremy Ragsdale şi Horia Brenciu au interpretat ”What a wonderful world”.

După votul comun al telespectatorilor, Ad Libitum au fost primii care au aflat că voturile i-au trimis în ultima etapă a marii finale, însă acelaşi vot l-a desemnat pe Pierluca Salvatore drept primul eliminat. Simpaticul italian şi-a luat rămas bun de la scena ”X Factor” cu o interpretare fabuloasă a melodiei ”I don’t want to miss a thing”.

După emoţii nesfârşite trăite în competiţia ”X Factor”, Finalista Publicului, Francesca Nicolescu, cea care a revenit în competiţie după ce a fost eliminată la Dueluri, a părăsit şi ea marea finală, astfel că ultimii doi finalişti rămaşi în concurs au fost Ad Libitum şi Jeremy Ragsdale.
Cu ”Bohemian Rhapsody”, Ad Libitum au reuşit din nou să ridice sala în picioare, alegerea lor obţinând numai superlative din partea juraţilor şi chiar şi din partea lui Horia Brenciu, cel care avea încă un concurent în competiţie. ”Pentru piesa asta meritaţi să câştigaţi X Factor! Cred că acest clasic l-a ajutat pe Carla’s Dreams să se metamorfozeze”, le-a spus Brenciu. Mândru de performanţele băieţilor lui, Carla’s Dreams le-a mulţumit pentru toată prestaţia lor din ultimele luni: ”Voi reprezentaţi oglinda scenei pe care vă aflaţi! Nu este cea mai nouă, cea mai netedă, dar este bine lucrată şi mă bucur că staţi cu barba sus!”. Concurenţa s-a dovedit însă a fi la cel mai ridicat nivel până la final, iar Jeremy Ragsdale a încheiat seara de-a dreptul exploziv, pe pupitrul juraţilor, în timp ce cânta ”When a man loves a woman”. Publicul a avut astfel de făcut o alegere extrem de dificilă!
După luni de căutări, de audiţii şi repetiţii, cel de-al şaptelea sezon ”X Factor” şi-a găsit câtigătorul, iar marele premiu va merge în SUA. Jeremy Ragsdale este marele câştigător al premiului în valoare de 100.000 de euro, dar şi al unui contract cu CAT Music.
Invitate speciale, Nicoleta Nucă şi Feli, au fost alături de concurenţi şi au susţinut la rândul lor două recitaluri impresionante. Aşadar echipa Brenciu reuşeşte să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2014 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar anul trecut Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbiţchi.