Jerry Gane a semnat cu Rapid

Apropo.ro / 10.03.2005, 10:33
Jerry Gane a semnat cu Rapid
Directorul de imagine al clubului Rapid, Cristian Costache, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX ca atacantul Jerry Gane a semnat un contract pe un an cu formația antrenata de Razvan Lucescu. "Gane a semnat cu noi un contract de un an și a efectuat deja un


Directorul de imagine al clubului Rapid, Cristian Costache, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX ca atacantul Jerry Gane a semnat un contract pe un an cu formația antrenata de Razvan Lucescu.

„Gane a semnat cu noi un contract de un an și a efectuat deja un antrenament în aceasta dupa-amiaza”, a mai spus Costache.

Gane a sosit la Rapid ca jucator liber de contract, dupa ce a fost în litigiu cu fostul sau club, Universitatea Craiova.

Patronul echipei din Banie, Dinel Staicu, i-a solicitat lui Jerry Gane sa returneze suma de 20.000 de euro, reprezentînd jumatate din suma primita din contract, și a contestat rezilierea contractului, aprobata de Adrian Mititelu, pe motiv ca acesta din urma nu avea drept de semnatura.

Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul Federației Române de Fotbal a dat dreptate clubului oltean, hotarînd ca fotbalistul sa returneze suma de 20.000 de euro. Mai mult, comisia l-a suspendat pe Gane zece etape.

Comisia de Recurs a FRF a admis, luni, contestația înaintata de Jerry Gane, iar acesta a hotarît sa semneze pentru Rapid.

Mediafax