JerryCo, invitaţi de seamă la concertul de lansare a albumului “Sânge Albastru”

Apropo.ro / 26.10.2014, 10:00
JerryCo, invitaţi de seamă la concertul de lansare a albumului “Sânge Albastru”
JerryCo îşi invită fanii şi prietenii în ziua de joi, 30 octombrie în Club Colectiv, începând cu orele 21.00, pentru a celebra lansarea oficială a albumului “Sânge Albastru”.
 
 
Show-ul se anunţă a fi un spectacol de zile mari în cadrul căruia vor urca pe scenă alături de JerryCo invitaţi precum Proconsul, Simona Nae, The dAdA, Mario V, OvP, Liry şi Dj-ul Liviu Netu. Evenimentul va fi prezentat de comediantul Doru Ivanov (“Cusurgiii” – Prima Tv), iar warm-up-ul va fi asigurat de DJ Dox.
 
“Sânge  Albastru” este cel de-al doilea album de studio semnat JerryCo, un long play veritabil de 20 de piese ce promovează ideea că fericirea se construieşte cu lucruri mărunte, iar strălucirea vine din interior.
 
 
 
 
Inspirat din experienţe personale, “Sânge Albastru” dezvăluie amănunte picante din viaţa artistului încă din anii de liceu, când drogurile, alcoolul şi bătăile erau la ordinea  zilei, dar pune în lumină şi latura sa emoţională şi sentimentele pe care le are pentru persoanele apropiate. Fiecare piesă a albumului a fost gândită că o mică parte a unui puzzle ce are la baza conceptul de “Sânge Albastru” ca atitudine şi mod de viaţă. 
 
 
 
 
În 14 ani de muncă, JerryCo a ajuns de la statutul de visător la cel de artist profesionist, textier şi compozitor, producător muzical şi executiv şi posesor a peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
În cinstea anilor trecuţi, dar mai ales a celor ce vor urma, artistul ne aşteaptă să petrecem împreună la concertul de lansare a noului său album “Sânge Albastru”.