JerryCo şi Adda lansează videoclipul piesei „Absent nemotivat”

Apropo.ro / 15.01.2015, 10:40
JerryCo şi Adda lansează videoclipul piesei
JerryCo lansează în colaborare cu Adda piesa "Absent nemotivat", o poveste emoţionantă despre ceea ce înseamnă lipsa unei figuri paterne din viaţa unui copil.

„Toţi taţii au fost fii, mulţi fii devin taţi, însă unii au uitat ce-au fost, iar celorlalţi n-are cine să le explice ce vor fi”…

„Absent nemotivat” vorbeşte despre neputinţă, iresponsabilitate, despre dorinţa unui tată de a se retrage din viaţa propriul copil, de a se da la o parte din calea atribuţiilor de părinte, de a părăsi, indiferent, familia şi de a renunţa la rolul său de educator.

este una dintre cele mai emoţionante piese pe care le-am făcut vreodată. Este o poveste reală, ce surprinde evoluţia mea, de la un adolescent măcinat de problemele cauzate de plecarea tatălui meu şi până la maturitate, când am reuşit să îmi găsesc liniştea şi echilibrul. Din păcate, sunt foarte mulţi tineri care nu beneficiază de dragostea şi suportul moral de care au nevoie… mai ales în perioada liceului, când îţi formezi caracterul şi începi să te gândeşti la ce-ţi doreşti de la viaţă. este personajul cheie, cel care te doboară psihic, dar poate fi şi scânteia care-ţi declanşează curajul de a-ţi îndeplini toate visele. Ştiu că se vor regăsi mulţi tineri în versurile piesei şi îmi doresc din suflet că povestea mea să fie un mic sprijin atunci când se simt singuri şi fără speranţe”, declară JerryCo.
 
Inspirate din propria poveste de viaţă, drama unui copil părăsit de tatăl său, cu emoţii şi adevăruri despre acest subiect dificil şi dureros, versurile piesei sunt scrise sincer de către JerryCo, iar pentru muzică artistul a colaborat cu George Popă, Robert Anghelescu, Adda, Marius Nedelcu şi Alexandra Luft.

„M-am îndrăgostit de piesa imediat ce am ascultat-o. E o poveste reală şi cu substanţă. Sigur o să ajungă la oameni şi mă bucur că Jerry m-a invitat să cântăm împreună”, declară Adda.

Videoclipul este realizat de către echipa Rival Film, în regia lui Florin Boţea, şi vine să completeze mesajul piesei printr-o poveste tristă despre ce înseamnă absenţa sau prezenţa unui tată dezinteresat din viaţa unui copil.

În acelaşi stil, cu o parte de hip-hop, un puternic mesaj emoţional şi o poveste melancolică, JerryCo a colaborat în 2014 cu trupa Proconsul pentru single-ul „Aşa trec anii” – albumul celor mai frumoase etape din viaţa unui om, de la inocenta copilăriei până la descoperirea iubirii adevărate.