Jess Glynne a cucerit topurile muzicale cu piesa “Hold My Hand”

Apropo.ro / 01.04.2015, 08:00
Jess Glynne a cucerit topurile muzicale cu piesa “Hold My Hand”
Jess Glynne a dat lovitura cu cel mai recent single al său “Hold My Hand”. Piesa a ajuns până în vârful topurilor britanice, devenind numărul unu în Marea Britanie, înregistrând vânzări de peste 98.000.

Totodată, single-ul se situează în continuare pe prima poziţie în iTunes şi a fost ascultată de peste 2 milioane de ori pe Soundcloud şi Spotify. “Hold My Hand” a devenit, astfel, a patra cea mai de succes lansare de până acum a anului 2015.

Foto: WMG

Jess Glynne s-a făcut remarcată datorită pieselor “Rather Be” (featuring Clean Bandit) şi “My Love” (Route 94) care au ajuns până pe primul loc în topurile din Marea Britanie. Jess şi-a dovedit talentul de compozitoare de-a lungul timpului, numai în 2014 marcând colaborări cu Iggy Azalea, Tinie Tempah, Rudimental, Rita Oră şi nu numai.

“Hold My Hand”  este primul single extras de pe albumul sau de debut ce va fi lansat oficial în luna mai. Piesa a venit la pachet şi cu un videoclip regizat de Emil Nava (Ed Sheeran, Jessie J) care număra deja peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Clipul a fost filmat în deşertul din Los Angeles în săptămâna în care a avut loc decernarea premiilor Grammy de unde Jess şi Clean Bandit au plecat cu trofeul pentru “Best Dance Recording”.