Jessica Alba și-a vopsit părul ca… Antonia

De: Gabriela Voicu / 28.08.2012, 14:00
Jessica Alba și-a vopsit părul ca... Antonia
Jessica Alba și-a schimbat look-ul pentru a apărea în filmul "Sin City: A Dame to Kill For", iar acum seamănă leit cu... Antonia.

Jessica Alba și-a schimbat coafura pentru următorul proiect cinematografic semnat Frank Miller și Robert Rodriguez: „Sin City: A Dame to Kill For”.

Actrița, în vârstă de 31 de ani, a trecut de la șaten la blond, însă nu și-a decolorat podoaba capilară în întregime, ci doar partea inferioară.

Jessica a pus apoi câteva poze pe Twitter, iar noua ei imagine ne amintește de cea a unei vedete autohtone foarte îndrăgite: Antonia.

Jessica Alba / Antonia

Alba pare să se fi inspirat chiar de la cântăreața noastră, care nu cu mult timp în urmă a adoptat același stil și aceeași culoare pentru plete.

După ce stiliștii i-au schimbat look-ul, Jessica a fost fotografiată alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor la un restaurant din Beverly Hills.

În continuarea seriei „Sin City”, actrița va interpreta rolul personajului Nancy Callahan, o dansatoare exotică. Filmul va apărea în cinematografele din America de Nord pe 3 octombrie 2013.

Jessica Alba va mai apărea anul viitor în filmul „Machete Kills”, alături de Danny Trejo și Mel Gibson, dar și in „A.C.O.D.”, o comedie cu Adam Scott, Mary Elizabeth Winstead, Jane Lynch, Catherine O’Hara și Amy Poehler.