Jessica Biel dezvaluie „Secrete din trecut”, la cinema

Apropo.ro / 25.02.2009, 08:00
Jessica Biel revine pe marile ecrane intr-un rol complet diferit de cele cu care ne-a obisnuit pana acum.

Jessica Biel revine pe marile ecrane intr-un rol complet diferit de cele cu care ne-a obisnuit pana acum, in comedia romantica "Secrete din trecut" ("Easy Virtue").

Filmul va avea premiera din 27 februarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj si Bacau, precum si in cinema Cityplex din Constanta.

Jessica Biel si-a inceput cariera la frageda varsta de 11 ani si acum revine pe marile ecrane cu un look complet schimbat. 

In "Secrete din trecut", Jessica Biel o interpreteaza pe divortata si fermecatoarea Larita, o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca pana in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care, evident, vor sfarsi prin a o detesta.

Din distributia filmului face parte si legendara actrita Kristin Scott Thomas, a carei interpretare in aceasta pelicula i-a adus deja doua nominalizari pentru ,,Cea mai buna actrita intr-un rol secundar”, la British Independent Film Awards si London Critics Circle Film Awards.

Trailer-ul filmului

Â