Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi după o sarcină ţinută secret

De: Andra Voiculescu / 19.07.2020, 16:40
Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi după o sarcină ţinută secret

Se pare că Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit părinţii celui de-al doilea copil la începutul acestei săptămâni. Se spune că Biel, în vârstă de 38 de ani, a născut un fiu şi se recuperează cu soţul ei Timberlake, 39 de ani, fiul lor cel mare Silas, 5 ani, şi noul lor copil. Mama lui Biel, Kimberley, este şi ea cu familia, a spus un prieten pentru MailOnline.

Celebrul cuplu nu a mai apărut împreună în public din luna martie şi se crede că trăiesc în îndepărtatul lor cămin din Montana. Timberlake a postat pe 25 martie o fotografie pe Instagram care o arată pe Biel stând pe o vale muntoasă înzăpezită.

Relaţia de cuplu a fost influenţată recent de acuzaţiile de infidelitate după ce Timberlake a fost văzut apropiindu-se de o colegă actriţă.

El a fost văzut ţinându-se de mână cu Alisha Wainwright în timpul filmărilor pentru filmul NFL Palmer la sfârşitul anului trecut.

Două săptămâni mai târziu, Timberlake şi-a cerut scuze lui Biel pe Instagram şi a recunoscut că a băut prea mult în acea noapte.

El a spus: „Stau departe de bârfe cât pot, dar pentru familia mea, consider că este important să abordez zvonurile recente care afectează oamenii pe care îi iubesc (…) Am băut prea mult în noaptea aceea şi îmi regret comportamentul. Ar fi trebuit să ştiu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să-l dau fiului meu”.

 

Sursa foto: instagram.com/jessicabiel