Jessica Simpson, despre preţul frumuseţii

Apropo.ro / 06.07.2009, 00:15
Jessica Simpson, despre preţul frumuseţii
După ce a fost criticată prin toate tabloidele şi în toate emisiunile TV mondene că a luat în greutate şi că nu mai ţine cont de felul în care arată, Jessica Simpson contracarează: ea va prezenta, pentru VH1, emisiunea “Preţul frumuseţii”.

Începînd din această lună, Jessica va călători în diverse colţuri de lume şi va intervieva femei dintre cele mai diferite, ca rasă, statut social şi pregătire profesională, cu scopul de a evidenţia eforturile pe care le depun, dar şi diversele trucuri pe care le folosesc pentru a rămîne cît mai tinere şi mai atrăgătoare.

Cînd i s-a propus să fie gazda unei astfel de emisiuni, Simpson a ştiut că aceasta este ocazia pe care o aştepta mai demult, aceea de a-şi spune părerea public despre nesfîrşitele diete, dependenţa de fitness şi înfometare, într-o formulă susţinută şi de declaraţiile altor femei care se confruntă zilnic cu şabloanele impuse de societatea de consum: “Întotdeauna am avut convingerea că frumuseţea vine din interior, pentru că numai o femeie care se simte împăcată cu ea însăşi şi care e sigură pe ea poate să emane frumuseţe şi bună dispoziţie.

E drept că multe femei fac eforturi îngrozitoare pentru a arăta bine, conform standardelor. Tocmai de aceea, de-abia aştept să plec la drum şi să descopăr cum este reflectată frumuseţea femeii în diferite culturi. Ba chiar sînt pregătită să testez pe pielea mea tot felul de trucuri nebuneşti la care recurg femeile pentru a rămîne frumoase. Sînt convinsă că am multe de învăţat!”.